≫ 

Kupili luksuzne terence, gratis dobili "arome" belog luka i smrdljivih čarapa u kabini

Ponekada u proizvodnji automobila dođe do grešaka koje se doslovno "nanjuše" tek u eksploataciji...

  • 1
Beli luk

Foto: Pixabay

Stručnjaci za prodaju automobila tvrde da gotovo da nema nikoga ko ne voli miris novog automobila. Toga su svesni i sami proizvođači, pa obraćaju posebnu pažnju na to kako njihovi proizvodi mirišu.

Ponekada se, međutim, događaju i greške, a one se doslovno "nanjuše" tek u eksploataciji, nakon što enterijer automobila bude izložen uticajima okoline.

Izgleda da se upravo jedna takva greška dogodila Hyundaiju, pa njihov veliki terenac Palisade, namenjen američkom tržištu, i pored toga što izgleda privlačno, ne miriše tako.

Test vozači američkog sajta za prodaju automobila Cars.com prvi su to primetili, a potom su odlučili da malo istraže stvari. Iznenađenje je usledilo kada su na forumu njihovog sajta naišli na niz primera koji potvrđuju postojanje ovog problema.

Više vlasnika velikog terenca je primetilo da se kabinom njihovog vozila širi neprijatan miris koji su povezali sa aromom belog luka, kao i smradom prljavih čarapa.

 

Oglasio se Hyundai, navodeći da su upoznati sa problemom, ali da još uvek traže njegov uzrok. Za sada je utvrđeno da se neprijatan miris pojavljuje kod verzija automobila čija kabina je opremljena premijum Nappa kožom, dok pojedini vlasnici tvrde da je problem upravo u naslonima za glavu, prenosi Index.

Loša vest je to što smrad počinje da se širi već posle nekoliko stotina pređenih kilometara, i izgleda da sa vremenom uopšte ne jenjava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA