≫ 

Kažnjen zbog prodavanja lubenica iz "gepeka" Lamborghinija

Policija je u prijavi navela da je bloger odgovoran za "upotrebu vozila za namene koje nisu navedene u saobraćajnoj dozvoli"

  • 0
Lamborghini, lubenice

Printscreen: YouTube/Fun Tv

Turska policija kaznila je iranskog blogera koji je na ulici prodavao lubenice iz "gepeka" Lamborghinija. Ovo zvuči kao početak nekog vica...

Ipak nije vic, a razlog za kaznu nije bilo to što je auto bio nepropisno parkiran ili što je Iranac prodavao "bostan" na nedozvojenom mestu, već upravo to što su lubenice bile smeštene u prtljažniku automobila.

Policija je u prijavi navela da je bloger odgovoran za "upotrebu vozila za namene koje nisu navedene u saobraćajnoj dozvoli", piše Hurriyet Daily News.

Bloger je lubenice prodavao po ceni od 5 turskih lira po kilogramu (oko pola evra), a kažnjen je sa 1.228 lira (140 evra), prenosi sajt Radio Sarajevo, čemu treba dodati i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od 15 dana.

Kuriozitet je da je iranski bloger lubenice prodavao iz "gepeka" Lamborghinija Aventador, vrhunskog supersportskog automobila, koga pokreće V12 motor snage 700 "konja", koji do 100 km/h ubrzava za manje od tri sekunde, i postiže maksimalnu brzinu od 350km/h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA