≫ 

Svaki dečak sanja moćne sportske automobile, a ovome se taj san i ostvario

Iz ove priče možete saznati kako jedan moćni električni hiperautomobil funkcioniše u vožnji

  • 0
Rimac Concept One Foto: Rimac Automobili

Jedan dečak iz hrvatskog gradića Sveta Nedelja dobio je priliku da se provoza u hiperautomobilu Rimac Concept One, i to ga vozi niko drugi do kreator tih moćnih električnih jurilica Mate Rimac.

Priču o ovom događaju je, na svom Facebook profilu objavio sam Rimac, navodeći da je njegova firma i prostor oko nje bio tako koncipiran da dozvoljava ljudima da slobodno mogu da priđu firmi i njenim objektima. Glavana ideja iza toga bila je da se deca zainteresuju i podstaknu da se jednoga dana bave savremenim tehnologijama.

- Hrpa klinaca dolazi na biciklima i vozi se oko firme, čak ulaze u pogone i slobodno šetaju, gledaju automobile i pričaju sa zaposlenima - naveo je on.

Jedan od njih je svaki dan na biciklu dolazio, pa si ga svi već znali i puštali unutra. Najveća želja dačaka bila je da se provoza u Rimčevom prvencu Concept_One, što mu je on i ispunio.

Rimac kaže da je istu želju ispunio i drugoj deci, ali je samo mali Ante to snimio i postavio na YouTube. U videu, tokom vožnje, Mate Rimac objašnjava kako jedan električni hiperautomobil funkcioniše u vožnji.

U međuvremenu, kompanija je ipak morala da podigne ogradu oko fabrike, pa će dece ubuduće morati da ostanu van nje. Rimac se, međutim, nada da će njegova kompanija uskoro otvoriti kamus namenjen poseticima, pa će tako lepa praksa biti nastavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA