≫ 

Sportski "štimung" Toyotinog korsovera inspirisan trkačkim modelima

Osveženi dizajn prate novi hibridni motori, unapređene dinamičke karakteristike automobila i novi sistemi zaštite

  • 0
Toyota C-HR GR Sport Foto: Toyota

Posle najpopularnijeg Toyotinog modela Corolla i krosover C-HR je dobio sportski tretman, koji ga je učinio još atraktivnijim.

Model koji je u Evropi do sada stekao naklonost više od 400.000 vozača, dobio je novi C-HIC paket opreme koji donosi nove boje karoserije, nove aluminijumske naplatke i dodatno "ukrašeni" sportski enterijer.

C-HR GR Sport ima oštrije linije i dizajn inspirisan Toyotinim GR modelima i bojamaToyota GAZOO Racing trkačkog programa. Detalji, posebno dizajnirani za ovu verziju uočljivi su po Piano crnoj boji, kao i u dvobojnim kombinacijama karoserije.

Osveženi dizajn prate unapređene dinamičke karakteristike automobila i novi sistemi zaštite pešaka i zaštite prilikom skretanja na raskrsnici  (Toyota Safety Sense i Intersection Turn Assistance).

Ponuda motora proširena je za dva nova hibridna agregata od 1.8l sa 122KS i 2.0l sa 184KS.

Unutrašnjost se odlikuje novom završnom Cool Silver obradom i mogućnošću izbora presvlaka od alkantare ili tekstila. Tu je i upravljač obložen perforiranom kožom, detalji prošiveni crvenim štepom, stop/start tasterom u GR stilu i početnu GR animaciju na TFT ekranu ispred vozača.

U osnovonom paketu opreme Toyota GR Sport dolazi sa zatamnjenim staklima, pametnim ključem, LED dugim svetlima i automatskim retrovizorima, dok se među opcijama nalaze elektropodesiva prednja sedišta sa grejanjem i JBL audio sistem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA