Da li će električni Hyundai budućnosti nositi znak "zagrižene jabuke"?

U razvoju svog "Projekta Titan", kompanija Apple pregovara sa nekoliko velikih proizvođača automobila, među kojima je i Hyundai...

  • 2
Apple Car, epl auto Printscreen: Twitter/@appleinsider

Vest sa kraja prošle godine da "iPhone na točkovima" stiže 2024, odnosno da bi "Projekat Titan" (Project Titan) kompanije Apple - proizvodnja autonomnog električnog automobila, mogao da se realizuje u naredne četiri godine, dobila je još jednu nezvaničnu potvrdu.

Prva ovogodišnja vest na tu temu mogla bi da nam ukaže ne to da je projekat za korak bliže realizaciji. Apple je, naime, u proteklih nekoliko meseci zaposlio veliki broj stručnjaka na pozicijama koje ukazuju na to da se na novom automobilu ozbiljno radi. Vozilo je, kako se pretpostavlja, u ranim fazama razvoja.

Ono što je u celoj priči novo je informacija od pre nekoliko dana da Apple pregovara sa nekoliko velikih proizvođača automobila, među kojima je i Hyundai, prenosi Engadget.

Dogovor dve kompanije još uvek nije postignut, ali je Apple južnokorejskoj kompaniji predložio da se uključi u razvijanje novog vozila, kako bi svojim iskustvom doprinela stvaranju novog tipa baterija, piše Korea Economic Daily.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA