≫ 

Ruski naučnici pronašli način kako da se oslobodimo izduvnih gasova, a zadržimo benzince i dizelaše

 ≫ 

Podaci do kojih su naučnici došli, omogućiće konstruisanje tačnijeg modela sagorevanja na osnovu koga će moći da se prave mnogo energetski efikasniji i ekološki prihvatljiviji SUS motori

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roki

    02. februar 2021 | 22:40

    El znaci ne popravljiv si, al nit ces ti odlucivat tko ce sto vozit nit te itko dozivljava ozbiljno! Mozes lupetat koliko te volja al bezuspesno... Ako ti smeta buka nabi si cepove u usi i ako ti smetaju izduvni gasovi kupi si gas masku jer ce ti bit potrebno jos dugo, dugo.

  • Roki

    02. februar 2021 | 17:03

    Ti nemas pojma sto sam ja sve vozio dakle ne aludiraj nista , nakon 20 godina rada u auto industriji veoma dobro znam (za razliku od tebe ) sto koje vozilo nudi i dobro i lose ! Ti mene uopce ne razumes isto kao sto ne razumes opcenito nista , nemoj si umisljat da imas bilo kakvo znanje jer neprestano dokazujes da nemas ! Neko ti je prodao pricu i ti si naivno poverovao i sto je jos gore pokusavas tu pricu dalje prodavat al to mozes samo onima koji su naivni kao ti ... Ja jesam apsolitno svestan i zato ne trpim tvoja izmisljana i lazi , sto se bilo kakvih ppdataka tice probaj se ti informirat , ja jesam i zato znam ! Za razliku od tebe ja ne pljujem po nicemu nek svako sebi bira meni ne smeta tko ce sto vozit al ne podnosim da mi se soli pamet i to ne samo meni nego svima, s lazima nakicenim podacima ili izmisljenim cinjenicama . Sve sto su ti ljudi napisali ima smisao al ti ne priznajes i ne postujes nikog ne vidis pedalj dalje od svog nosa ! Kakvu bi ja korist trebao imat ako kazem da je lakse tankat za 3min nego punit nekoliko sati ili da vreme koje el provede na punjacu ja svoje auto vozim ??? Tvoj poremeceni um ne vidi istinu nego zavjeru i zato ti preporucujem da te pogleda netko dobar mozda ima jos nade . I jos jednom vozi sto zelis i ne gnjavi istina je obicno negde u sredini al poenta je sloboda izbora koju ti ne priznajes i ne postujes ,medutim nebitan si i nitko ne slusa tvoje gluposti posto stalno iznova potvrdujes koliko si ogranicen , tup , netolerantan prema svemu sto nije kako bi ti zelio a daleko od zbilje !

  • Roki

    02. februar 2021 | 12:39

    @crni Svaka cast, napokon netko sa znanjem sposoban objasniti (nadam se) i elektricnom neke osnovne stvari... Apro po elektricnog, covek valjda preteruje s video igricama, drugog objasnjenja nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA