≫ 

Mali francuski šmeker: Citroen predstavio "osveženi" C3 Aircross

Restilizovani C3 Aircross dobio je moderniji eksterijer, bogatiju opremu i više mogućnosti za personalizaciju

  • 1
Citroen C3 Aircross 2021 Foto: Citroen

Jedan od trenutno najpopularnijih modela u Citroenovoj ponudi, C3 Aircross, uskoro u prodajne salone stiže "podmlađen", sa modernijim vizuelnim nastupom, pre svega, prednjeg dela, novim branikom, LED svetlosnim grupama i novim grilom, ispod hromiranog znaka.

Izmene automobil ne samo da čine modernijim, već i vizuelno agresivnijim. Tu je i obogaćena paleta boja (tri nove nijanse), sa čak 70 kombinacija koje umnogome povećavaju mogućnosti personalizacije, budući da je moguće zasebno birati boje retrovizora, krova, detalja na zaštitama podvozja, kao i felni.

Sam enterijer nije pretrpeo velike vizuelne promene, ali su kupcima sada na raspolaganju specijalna Advanced Comfort sedišta, koja poseduje i C5 Aircross, a tu je i nova centralna konzola i tunel, sa više prostora za odlaganje sitnica.

Viši paketi opreme se mogu pohvaliti i novim, 9-inčnim displejem infotejnment sistema, koji podržava Android Auto i Apple CarPlay u serijskoj verziji, a može se opciono poručiti i bežično punjenje mobilnog telefona.

Motorizacija je ostala nepromenjena - trocilindarski PureTech turbo od 110 i 130 konjskih snaga, kao i četvorocilindarski turbo dizel BlueHDi od 110 i 120 "konja". Uz slabije verzije isporučuje se 6-stepeni manuelni menjač dok snažnije jedinice imaju 6-stepenu automatsku EAT6 transmisiju.

(Telegraf.rs/TopSpeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA