≫ 

Ovakvo gašenje zapaljenog automobila postoji samo u Rusiji

Vatra se širila iz motora, a okupljeni nisu uspeli da je ugase protivpožarnim aparatima, a onda se neko dosetio...

  • 0
auto, rusija, gašenje požara

Printscreen: YouTube/ViralHog

Pošto nisu uspeli da ugase vatru klasičnim metodama, meštani ruskog grada Osinikija su posegnuli za nešto, za njihovu zemlju, prirodnijim rešenjem.

Slovenski narodi su poznati po improvizacijama, a Rusi su među oni koji često posežu za radikalnijim rešenjima. Među poznatijima je raniji slučaj požara u BMW-u, koji je ugašen fekalijama iz cisterne. Ovaj poslednji je osetno prijatniji...

Na snimku iz Osinikija vidi se Mitsubishi Outlander koji se u vožnji zapalio nasred ulice. Vatra se širila iz motora, a uprkos naporima okupljeni nisu uspeli da je ugase protivpožarnim aparatima.

A onda se neko setio da rešenje potraži u bageru sa kašikom punom snega. Vozač bagra ju je istovario na haubu Mitsubishija, čime je uspeo da "zaguši" plamen, ali ne i da ugasi vatru.

Ubrzo su, međutim, stigli vatrogasci u uradili svoj posao na školski način, prenosi Index. U požaru niko nije povređen, niti je stradao, osim starog Mitsubishija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA