U kabini ovog automobila vazduh je mnogo zdraviji nego na ulicama kojima se kreće

Pored toga što Airo prečišćava vazduh i ne zagađuje okolinu, opremljen je i nizom drugih novina koje su ga učinile pravom atrakcijom ovogodišnjeg "Auto Šangaj" sajma

Komentari

 • Roki

  El vozac LAZES!

 • Mladen

  Sve je to lepo u teoriji , koliko se životne okoline uništi da se proizvede jedan takav automobil ? Baterije teške po 500 kg imaju svoju sirovinu , eksploatacija rude za baterije je blizu Drine , pa sad kad počne iskop , pa jalovina kad dospe u vodene tokove, ima da se raznese po celoj Srbiji ! Šta kad se izadje iz takvog automobila ? Klima uređaji , precistaci vode , vazduha , korišćenje kiseonika za neke prostorije, sve je manje prostora na kugli zemaljskoj gde ti ne treba maska , toksičnih prostora je sve više i Narodi će biti kontaminirani.

  • Elektro-vozač

   @Mladen

   OK. Dobar stav. Predlažem da ne kupuješ apsolutno ništa na ovom svetu (pogotovo ne fosilna kola) jer proizvodnja apsolutno svega zagađuje. Fosilci su daleko prljaviji i nezgodniji a, pritom lošiji i skuplji. I njihova proizvodnja zagađuje, i pravljenje i dostava goriva za njih (i pravljenje električne energije za sve to) takođe. Sve što se nešto manje zagadi proizvodnjom foailaca u odnosu na električne ti isti fosilci nadoknade na mnogo nezgodniji način za manje od dve godine prosečne upotrebe. Dakle, ako imaš nešto još bolje od električnih, javi se, pošto za tako nešto svet još ne zna. Drugo, nauči malo više o proizvodnji baterija umesto što veruješ pričama onih kojima to ne odgovara i koje su važile pre nekoliko decenija. Svi proizvođači prelaze ili planiraju da pređu na suvi sistem proizvodnje koji daleko manje zagađuje nego i ovo sa čim sam ja uporedio gore.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima