Ovo je BMW iM5, najsnažnija "petica" na struju

Nemački Auto Bild se pozabavio mogućim izgledom budućeg sportskog sedana na struju, a da li će to tako i biti znaćemo kad u BMW-u to odluče...

  • 0

Pre ili kasnije ceo automobilski svet će se potpuno oprostiti od motora sa unutrašnjim sagorevanjem i fosilnih goriva. To, međutim, nipošto ne znači kraj za sportske automobile, koji će svakako naći svoje mesto u eri pogona na baterije.

Put elektromobilima visokih performansi, bar kada je o "nemačkoj školi" reč, će najverovatnije prokrčiti Mercedes-AMG sa modelom GT 73, koji se već nudi i u hibridnoj verziji, kao i novim C 63.

Kod njihovog najvećeg rivala iz Bavarske, već postoji V8 hibrid kao opcija u najsnažnijim verzijama nekih modela. Međutim, ne oni neće moći da izbegnu potpunu elektrifikaciju.

Očekuje da bi BMW uskoro mogao da najavi ili da prikaže budući iM5, najmoćniju verziju "petice" na električni pogon, od koje nas sigurno deli još nekoliko godina.

A dok se to ne desi, nemački Auto Bild se pozabavio time kako bi budući sportski sedan na struju mogao da izgleda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA