Evropa onemogućava registrovanje starijih vozila: Da li ćemo uskoro automobile menjati kao telefone?

Prisilna i verovatno preuranjena zamena automobila će izvesno dovesti do potresa na tržištu i korišćenih i novih vozila, jer mnogi kupci neće moći da u kratkom roku kupe nov automobil, bez mogućnosti da prethodno "utope" stari

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Roki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roki

    22. jun 2021 | 09:35

    Ocigledno si ostao na razini stojadina al za tvoju informacuju moderna nova kola idu na servis u 5-6 godina 2 do 3 puta jer je servisni interval 30 hiljada ili 2 godine sto prije nastupiti racunica je jasna isto kao i tvoje beskonacno cekanje i stalno maltretiranje gde i kako se prikopcat, koliko je jak napon, koliko ces morat cekat... Gle mozes bit tvrdoglav koliko zelis al cinjenice ne mozes promjenit kako bi ti htio da bude, nastavljas uporno da lazes kako sebe tako i ostale samo zapamti jednom za sva vremena e moj elektricni covece svatko je dovoljno pametan da zna kako je cekanje sastavni dio svakog vlasnika ev, ja natocim 1 put mesecno i izgubim 5 min idem preko hiljadu km doslovno zaboravim kad sam zadnji put tankao a ti moras svakodnevno razmisljat di ces nac slobodnu uticnicu, kao sto sam ti i napisao probao sam i ja vozit ev i zato znam sta pisem. Idem da uzivam a zam gde ces i ti, ides cekat 😂

  • Roki

    21. jun 2021 | 23:13

    Ja ne umisljam i ne naredujem nikom nista to je tvoj modus operandi, vreme koje tvoje auto provede na punjacu ti sta god radio je totalno nebitno stvar je u tome da to auto nije upotrebljivo a glupost sto pises da je gnjavaza skrenut na benzisku je smesna! Pa nitko ne ide tankat i onda ide kuci, normalno je da usput stanes i resis pa nastavis tamo di si krenuo jer se radi o 5min al ti to ne mozes shvatit jer jasno je da je gnjavaza vozit auto u punionicu i tamo cekat tude i svoje punjenje iz te perspektive razumem da je velika gnjavaza otic napunit auto al kad je rec o tankanju to ide glatno ako ne verujes probaj bit ce ti jasnije! Smatram da je svima jasno, gotovo svima jel, da je mnogo lakse i jenostavnije natankat i jos imas i mogucnost dosipanja iz kanistra ako bas zagusti! U svim novinama, auto magazinima i opcenito kad je rec o ev glavni nedostatak je upravo punjenje samo tebi to nije problem dakle ti si ili lazav ili fenomen! Kako ti je vec mnogo, previse puta objasnjeno (stvarno se cudim da i dalje nastavljas s lazima) cinjenicama cekanje je sastavni deo svakog vlasnika elektricnog vozila a ti samo nastavi lagat i nametat lazi!!! Sto se odrzavanja tice, vozim auto 5-6 godina to su 2 do 3 servisa i do sad srecom nikad nisam imao nekih problema ( bilo je nekih servisnih opoziva al to ima i kod ev) tako da u tih par godina ne smatram nikakav napor 2 ili 3 servisa...

  • Перагеније

    21. jun 2021 | 19:30

    "uskoro automobile menjati kao telefone?" - МА не, брате, возићемо телефоне...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA