≫ 

Gastosi divljali albanskim auto-putem, pored policijske kamere projurili brzinom od 225 na sat!

Vozači Lamborghinija Huracan i BMW-a M4 se nisu obazirali na patrolu koja je pokušala da ih zaustavi, ali su zato na kraju platili ogromne kazne

  • 6
225 na sat

Printscreen: YouTube/ABC News Albania

Albanska saobraćajna policija snimila je dva sportska automobila, Lamborghini Huracan i BMW M4, koji su auto-putem, ispred policijskog radara projurili brzinom od - 225 kilometara na sat!

Vozači se uopšte nisu obazirali na patrolu pored puta, niti na saobraćajca koji im je dao znak da se zaustave, već su samo projurili dalje. Policija ih, međutim, nije ni jurila, već ih je nekoliko kilometara dalje od mesta na kome su snimljeni, na ulasku u Valonu, sačekala druga patrola koja ih je zaustavila i privela.

Vozači oba automobila, gastarbajteri iz Švajcarske, kažnjeni su drakonskim novčanim kaznama. Vlasnik Lamborghinija je zbog morao da plati 1.400 evra, dok je njegov "kolega" prošao sa 400 evra manje.

Obojica su kažnjena zbog prebrze vožnje, nesavesnog ponašanja u saobraćaju i nezaustavljanja, odnosno "pružanja otpora" policijskoj kontroli, ali je za razliku u ceni zaslužna činjenica da vozač Lamborghinija nije imao registarske tablice, što je vlasniku BMW-a uzeto kao olakšavajuća okolnost. Snimak "jurnjave" i hapšenja možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    17. avgust 2021 | 17:56

    Gastoze nazivate gastarbajtere ako sam dobro razumeo? Pa vasa redakcija postaje presmesna, eno deca na fakultetu, zaposlite nekog novog

  • Lemaja

    17. avgust 2021 | 18:44

    Taj što vozi Lamborghini se mnogo opteretio za 1400€.

  • Ivan

    17. avgust 2021 | 19:02

    Boli njih uvo za kazne... Para moze sve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA