Formula E kaže da će novo električno vozilo treće generacije biti najefikasniji trkački automobil na svetu

Električni automobili Gen3 će debitovati u sezoni 2022-23.

Komentari

 • Roki

  Elektricni ,nema nikakve zabune ti si lazov i ne trebas brinut ko u cemu uziva ! Tebi ako smeta zvuk zabi si cepove u usi a nas koji umiemo da uzivamo u raznim zvukovima ne smaraj sa svojim problemima i smetnjama !!! A to sto radis u wc nikog ne zanima ....Obecanje ostaje sve dok ne prihvatis da svatko uziva u raznim stvarima a tebe se ne tice koje su to stvari dal je to balet , plivanje ili eto dobar zvuk . Naprosto te zalim sto si nesposoban uzivat .

  8
  5

  Podelite komentar

  • Elektro-vozač

   @Roki

   🤣🤣🤣 Pa opšte je poznato da postoje mazohisti. Pritom "dobar zvuk" je daleko bolji na koncertima nego na trkama gde, čak i oni koji "uživaju" u skičanju i prdenju to, zapravo, mogu samo kratkotrajno. Da je do toga ne bi se radilo o trkama nego o takmičenju za najbolji zvuk i točkovi bi bili višak, a ovde pričamo o vožnji. Drugo, ajde priznaje sam sebi koliko dugo uživaš u tom zvuku slušajući snimke? Ako to ne radiš, to bi bilo čudno, jer kažeš da uživaš u tome. Ili možda preteruješ? Ja uživam u dobrom zvuku. Slušam muziku i kod kuće i dok vozim, neiskvarenu prdenjem, skičanjem, jaukanjem i sličnom bukom koju ti nazivaš "dobrim zvukom" i tvrdiš da uživaš u njoj. Kako bilo, ti si taj koji treba da shvatiš da si u strašnoj manjini jer se skoro seo svet, sa sve proizvođačima "prdeonika" upire da tu buku ukloni. Ljudi ne vole da žive na mestima sa tom bukom, zahtevaju zaštitne zvučne barijere, najbolja kola imaju najviše motore i najbolju zvučnu izolaciju. Dakle, slušalice na uši pa uživaj u kakvom god smaranju želiš i ne umišljaj da od značaja.

   0
   6

   Podelite komentar

 • Aleksandar

  Po komentarima se vidi da smo u kamenom dobu. Sta mislite, koliko komentatora je probalo neko od e-vozila, a koliko njih ima svest o ekologiji? Nemožeš medjedu objasniti sta je elektrotehnika, tako da ih vise zalim nego sto ih krivim. Nek uzivaju jos malo u svojim raspalim lrsevima....

  1
  10

  Podelite komentar

  • Mile

   @Aleksandar

   U cemu je tvoj problem ? Nek uziva svatko u cemu zeli , nije ti valjda el vozac isprao mozak .

   10
   1

   Podelite komentar

 • Roki

  El vozac lazov najveci !!!

  9
  2

  Podelite komentar

  • Elektro-vozač

   @Roki

   Eto, opet ti ne možeš da me ne pomeneš a zbunio si se. Kao i uvek, za koju si pomenutu činjenicu u zabludi da nije tačna? 1. Da buku možeš slušati i u kupatilu? 2. Da se trke gledaju radi uživanja u umeću vožnje a ne prdenja? Ili ti možda gledaš trke upravo zbog toga a ne zbog vožnje?

   2
   7

   Podelite komentar

 • Gox

  Zamislite formulu bez zvuka ?

  5
  0

  Podelite komentar

  • Williams f1

   @Gox

   Strava i uzas , gledat i slusat cvilenje elktro motora kao svinje pred klanjem ...

   6
   2

   Podelite komentar

  • Elektro-vozač

   @Gox

   Buku možeš slušati i u svom kupatilu. Umeće je voziti, nije umeće prdeti. Williams f1: malo si se više zbunio. Elektromotori ne cvile. Ako se išta čuje od pogona to je prenos, zbog velikog obrtnog momenta elektromotora.

   2
   8

   Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima