≫ 

Desetine električnih BMW-a napušteno na livadi

U pitanju su primerci BMW-a proizvedeni krajem prošle decenije

  • 10

U pitanju su primerci BMW-a proizvedeni krajem prošle decenije. Navodno je u pitanju oko 70 primeraka BMW-a i3 koji su ostavljeni na otvorenom i prepušteni zubu vremena, a nalaze se na korejskom ostrvu Jeju, navodi Index.hr.

Kako saznaje Korea Times, u pitanju je nekadašnji vozni park jedne rent-a-kar firme. Neimenovana firma je kupila čak 200 primeraka BMW-a koristeći državne podsticaje, a onda je tokom 2020. godine bankrotirala. Maleni BMW-i su ostavljeni na nekoliko lokacija, a jednu od njih možete videti u nastavku.

Iako je BMW Korea mogao da preuzme automobile nazad, većina je ostavljena na otvorenom, i to na nekoliko lokacija. Neki automobili deluju kao da su u vrlo dobrom stanju, dok na nekim primercima već nedostaje delova.

Međutim, daleko je to od sudbine koja bi snašla ovako odložene automobile primera radi na brdovitom Balkanu. Ovdašnji "ekološki svesni aktivisti" bi zbrinuli sve primerke verovatno i brže nego što je potrebno da se proizvedu.

Video: Sramno! 24-godišnjak BMW-om uleteo na fudbalski stadion i unuštio teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA