Autoland salon polovnih automobila je lider na tržištu Srbije

Salon polovnih automobila Autoland danas je najpoznatiji na tržištu Srbije, a od osnivanja 2008. godine na prvo mesto stavlja interese kupaca, obezbeđujući najbolja i najudobnija vozila u svojoj bogatoj ponudi

  • 0
Autoland Foto: Jelena Milović

Autoland je jedini salon polovnih automobila zatvorenog tipa u Srbiji, čime se ističu njegova ekskluzivnost i odnos prema kupcima. Zato i ne čudi podatak da je Autoland do sada prodao više od 10.000 vozila u našoj zemlji.

Pored toga, polovna vozila koja Autoland ima u svojoj ponudi prilikom otkupa prolaze kroz detaljnu dijagnostiku mehaničkih sklopova, kompjutera i karoserije, čime se kupcima stavlja na uvid realno stanje vozila koje je predmet kupovine.

-Ponosan sam što je Autoland stekao status svojevrsnog brenda na tržištu automobila u našoj zemlji. Hiljade zadovoljnih kupaca širom Srbije su najbolja preporuka, a verujem da će ih u budućnosti biti još više. Srećni smo zbog svih postignutih uspeha, a izazovi na globalnom nivou neće nas zaustaviti da tržištu Srbije ponudimo samo najbolje polovne automobile - istakao je Miloš Stević, direktor Autolanda.

Još jedna od usluga koja izdvaja Autoland jeste Polovni kao novi, koju čine vozila starosti do 12 meseci i sa fabričkom garancijom, čime Autoland podiže očekivanja koja jedno polovno vozilo treba da ispuni. Istovremeno, svako vozilo dolazi sa originalnom pređenom kilometražom, a kupcima je pružena i mogućnost da povedu svog majstora radi pregleda vozila. Tu je i ponuda Outlet vozila koja se prodaju po posebnim akcijskim cenama, u viđenom stanju.

Prilikom kupovine polovnog automobila dostupne su pogodnosti koje olakšavaju čitav proces, poput apliciranja za kredit na licu mesta bez odlaska u banku, leasing ponude i zakup vozila. Autoland servis svojim kupcima nudi mogućnost redovnog servisiranja i detaljnih pregleda vozila, jer je sigurnost na prvom mestu. Dostupni su Basic i Superior servisni paketi koji donose brojne prednosti poput ušteda i usluga centriranja trapa. Posetite Autoland salon na Dorćolu i odaberite vozilo po svojoj meri.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA