Chery će ući na srpsko tržište sa nekoliko modela

Nedavno je Chery Grupa (Chery Group) objavila najnovije podatke o prodaji

  • 0
Chery Foto: Chery

U prošlom oktobru, Chery Grupa je prodala ukupno 132.828 vozila, što je povećanje od 50,4% u odnosu na isti period prošle godine. To je peti mesec zaredom da je mesečna prodaja premašila 100.000 vozila. Od januara do oktobra ove godine, Chery Grupa je prodala ukupno 1.026.758 vozila, što je povećanje od 38,8% u odnosu na isti period prošle godine. Po prvi put je godišnja kumulativna prodaja premašila milion vozila, što je bio najbolji rezultat u istom periodu.

Modeli serije Chery Pro Family su opremljeni najnovijom Chery tehnologijom i imaju različite PRO karakteristike. Prvi je Pro modni dizajn, koji uvodi novi dizajn prednje strane Sun Galaxyja, koji je veoma prepoznatljiv i upečatljiv; unutrašnjost usvaja dizajn kokpita okruženog porodicom kako bi se stvorio kokpit dinamične tehnologije; u isto vreme, inteligentna tehnologija je najizrazitija karakteristika Pro Family serije proizvoda, sa ultra jasnim centralnim kontrolnim ekranom, daljinskim startovanjem, panoramskom slikom od 360 stepeni i drugim tehnološkim konfiguracijama, pružajući kupcima iskustvo pametnog automobila koje prevazilazi očekivanja.

Pored toga, osnovna tehnologija automobila je motor, a Chery sam proizvodi skoro sve delove motora. Puna vezana kontrola od prednjeg do zadnjeg kraja, tako da su Chery motori predodređeni da budu izuzetnog kvaliteta, a Pro serija ima veću snagu. Ukupno 9 Chery motora je bilo među "Deset Najboljih Motora" u Kini, sa velikom snagom i ekonomičnijom potrošnjom goriva. Tehnologija Cheryjeve posvećenost i upornost u istraživanju i razvoju motora konačno su ga učinili uspešnim, privukli pažnju industrijskih giganata i uspešno osnažili proizvode. Pored toga, Chery nastavlja da pruža globalnim korisnicima bogatiju matricu visokokvalitetnih proizvoda kako bi zadovoljio različite potrebe putovanja.

Do sada, Chery je izvozio u više od 80 zemalja i regiona, osnovao 10 fabrika u inostranstvu, tamo ima više od 1.500 dilera i servisa i ima 10 miliona globalnih korisnika, uključujući 2,1 miliona u inostranstvu. Broj 1. je izvoznik putničkih automobila 19 uzastopnih godina.

Izvešteno je da će Chery u Srbiju ući sa novom Pro serijom i FX modelima sa visokim tehnološkim elementima. Chery Automobile je uvek bio optimističan u pogledu evropskog tržišta. U automobilskom sektoru posebno ceni bolje usvajanje od strane korisnika i kompletniju infrastrukturu koju poseduje. Očigledno, Srbija će postati Cheryjeva strateška lokacija, ne samo važno tržište za ubrzavanje Cheryjevog procesa globalizacije, već i odskočna daska za njegov potpuni ulazak u Evropu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA