Zaboravite kredite, do novog vozila nikada lakše

U eri promenljivih i nesigurnih kamatnih stopa, dugoročni najam vozila čini se kao idealno rešenje

  • 1
Hertz Foto: Promo/ Hertz

Operativni lizing je sve popularniji u korporativnom svetu koji se ubrzano razvija i raste, jer omogućava da se brzo, lako i uz minimalne troškove obnovi i poveća vozni park.

Zahtevne bankarske procedure i sve veće kamate nisu tako pogodne za kupovinu novih automobila tokom ekonomske krize, pa je dugoročni najam pravo rešenje za sve one koji žele da prošire flotu i učine više za svoje zaposlene.

Operativni lizing je zapravo dugoročni ugovor o zakupu, pri čemu je period ugovora kraći od ekonomskog veka predmeta zakupa. Kada ugovor o zakupu istekne, predmet lizinga se vraća davaocu, koji dalje može da ga koristi, proda, ili ponovo izda u zakup drugom licu.

Za sve one koji planiraju da koriste određeni predmet lizinga na ugovorom predviđeno vreme, preporučuje se upravo operativni lizing.

Hertz Foto: Promo/ Hertz

A koje su zapravo prednosti dugoročnog najma tj. operativnog lizinga?

Reč je najmu novih vozila, na period od tri do pet godina. Spektar ponuđenih vozila je jako širok i može da zadovolji zahteve i potrebe svakog zaposlenog. U poslovnom svetu se operativni lizing ili dugoročni najam smatra najpopularnijim oblikom posedovanja vozila.

Pravna lica koja se odluče za ovaj vid usluge, nakon potpisivanja ugovora, mogu da zaborave na sve dalje obaveze kada je reč o iznajmljenom automobilu.

Ova usluga uključuje kompletno održavanje vozila, setove guma i zamena istih, registraciju vozila, osiguranje, pomoć na putu 24 sata, upravljanje voznim parkom, kao i zamensko vozilo u slučaju kvara ili štete…

Promenljive i nesigurne kamatne stope mogu biti prošlost za korporativni svet jer Hertz Srbija omogućava fiksnu cenu dugoročnog najma vozila, a dobijate i jasnu i preciznu kalkulaciju troškova.

Ono što će posebno obradovati zaposlene jeste da je nakon dugoročnog najma administracija svedena na minimum, kao i obaveze ljudi zaduženih za vozni park, a jedna mesečna faktura obuhvata sve troškove.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA