≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krampom demolirao sinov BMW da bi ga sprečio da vozi pijan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razbijeni BMW Serije 3 coupe je posledica devijantnog ponašanja

  • 12

Već godinama smo svedoci brojnih primera da vozači skupocenih BMW-ovih sportskih vozila nisu baš obazrivi u saobraćaju. Štaviše, stiče se utisak da im vozački bonton nije jača strana, a ponekad u samouverenosti i precene svoje vozačko umeće.

Najnoviji primer upućuje na slično. Razbijeni BMW Serije 3 coupe je posledica devijantnog ponašanja. Ali ovaj BMW nije učestvovao u nesreći, već tako izgleda jer je počinilac želeo da auto ne učestvuje u mogućoj nesreći, piše Index.hr.

Stvari postaju jasnije kad kažemo da je auto demolirao otac vlasnika automobila. On je razbio stakla na automobilu i na mestima ulubio karoseriju da bi sprečio sina da vozi u alkoholizovanom stanju.

Fotografiju je objavila policija iz Logrona u Španiji uz informaciju da je parkirani automobil oštećen tokom noći, a svedoci su videli SUV koji se brzo udaljavao.

Policija je zaustavila SUV i u njemu identifikovala dve osobe, oca koji je demolirao auto i 32-godišnjeg sina na suvozačkom mestu. Nakon uviđaja su saznali i pozadinu događaja. Otac je pokušavao da sina uveri da je previše pijan za vožnju.

Kad mu sin nije dao ključeve BMW-a, otac se naljutio, uzeo kramp i razbio auto.

Video: Bivšem Zadrugaru demolirali automobil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA