Vreme čitanja: oko 1 min.

Klarkson, Hemond i Mej snimili poslednju epizodu The Grand Tour emisije

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su se nedavno vratili sa snimanja specijala u Zimbabveu, koji će biti emitovan naredne godine. Navodno, analiziraju se opcije za novu "inkarnaciju" emisije

  • 1
Klarkson, Hamond i Mej, Hammond, Clarkson and May Foto: Vito Corleone / Zuma Press / Profimedia

Poznati voditelji Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej snimili su poslednju epizodu popularne emisije o automobilima, The Grand Tour, koja se prikazuje na Amazon Prime-u sedam godina.

Oni su se nedavno vratili sa snimanja specijala u Zimbabveu, koji će biti emitovan naredne godine. Navodno, analiziraju se opcije za novu "inkarnaciju" emisije.

Slavna ekipa je počela da snima The Grand Tour nakon napuštanja BBC-ja 2015. godine, gde su vodili emisiju Top Gear.

Ove informacije dolaze nekoliko dana nakon što je saopšteno da se ni pomenuti Top Gear više neće snimati, a ta odluka je doneta posle teške nesreće koju je doživeo voditelj Endru Flintof.

Klarkson, Hemond i Mej su počeli zajedno da snimaju Top Gear 2003. godine, ali uprkos popularnosti šriom sveta, bilo je i kontroverzi. Klarkson je napustio emisiju nakon što je udario producenta tokom svađe zbog dostupnosti tople hrane tokom snimanja. Kasnije se izvinio, prenosi Klix.ba.

Međutim, Hemond i Mej su otišli nakon njega te ih je odmah angažovao Amazon. Podaci su pokazali da je prva sezona The Grand Tour emisije iz 2018. godine bila najgledanija od svih Amazon Original serija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA