Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećko zna koliko vam je važan vaš četvorotočkaš!

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćao, ja sam Srećko, vaš pas čuvar!

  • 0
AMSO Foto: Promo

Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem da vam život bude što bezbrižniji. Pitate se kako? U narednim redovima ću vam sve objasniti! Znam da je život svakog od vas pun stresa i brige, a prijatelji iz AMS Osiguranja su tu da budete rasterećeniji.

Srećkovi saveti za prijatnu vožnju

Danas ćemo govoriti o tome kako da zaštite svog četvorotočkaša! Sigurno vam se barem jednom dogodilo da vas je neko “zakačio” na parkingu i nesmotrenom vožnjom oštetio vaš automobil. Neki su verovatno imali i neprijatno iskustvo sa padom fasade na vozilo, ili je do oštećenja vozila došlo usled požara ili poplave. Mogu da zamislim kako ste se tada osećali.

Da bismo sprečili taj gorak ukus u ustima i glavobolju usled nenadanih troškova popravke, ja kao vaš pas čuvar, imam predlog!

Pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja već danas na 0800 009 009 ili posetite sajt AMS Osiguranja i odaberite po svojoj meri polisu Kasko osiguranja. Ono što ja znam jeste da će prijatelji iz AMS Osiguranja pokriti štetu na vašem vozilu u skladu sa ugovorenom polisom, a neki od rizika koje možete obuhvatiti svojom polisom su saobraćajna nezgoda, pad drveta, fasade ili nečeg trećeg na automobil, požar, poplava, eksplozija (osim nuklearne), krađe.

Dobro je da znate i to da uz Kasko osiguranje AMS Osiguranja na poklon dobijate Super članski paket AMSS, koji vam omogućava besplatne popravke na putu i šlepovanje u zemlji i Evropi. Uz Kasko polisu i AMSS članski paket osećaćete se potpuno sigurno na drumu.

Potrebno je da imate Kasko osiguranje. Više o ponudi Kasko osiguranja možete pogledati na sajtu AMS Osiguranja – ams.co.rs.

Srećan i bezbrižan put želi vam vaš Srećko!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA