≫ 

Policija već odustala od potere za BMW-om koji je jurio 190 na sat, on se potom "zakucao" u Audi

Dok su se osvestili, mađarski policajci su shvatili da auto koji je pored njih "proleteo" brzinom od 190 na sat ne mogu da stignu...

  • 0
Potera BMW Audi Printscreen: YouTube/112 Press

Jedna BMW "trojka" pretrekla je policijski auto presretač vozeći toliko brzo da policajci nisu pomislili da krenu u poteru. Dok su se osvestili, shvatili su da auto koji je pored njih "proleteo" brzinom od 190 kilometara na sat ne mogu da stignu ako se upuste u jurnjavu za njim.

Pošto je u pitanju lokani put nižeg prioriteta, ovi mađarski policajci verovatni nisu ni pomislili da će na njemu morati nekoga da jure. Zato su se zaustavljali i građane na koje su nailazili pitali da li su videli crni BMW karavan, ne nadajući se da će uspeti da ga stignu.

A onda su, neočekivano, naišli na prizor kome se nisu nadali. Traženi BMW se u svojoj jurnjavi naleteo na Audi i izavao sudar, u kome, na sreću, niko nije nastradao. Šta se potom dogodilo, možete i sami da pretostavite...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA