Ko kaže da "fensi" felne nisu dobre za off-road!

Ljubitelji terenske vožnje tvrde da "našminkane" grdosije nisu sposobne za ozbiljnu vožnju van asfalta, ali se poznati proizvođač felni suprotstavio takvom mišljenju

  • 3
Mercedes G klasa, alu felne, off road Printscreen: YouTube/VossenWheels

Činjenica da veliki deo savremenih SUV modela, kao i pravih terenaca, gotovo nikada ne siđe sa asfalta, dovela je do mode sa se ovi "glomazni" automobili tretiraju kao i svi ostali kada su tjuning i stajling u pitanju. Zato često i viđamo velike džipove sa ogromnim točkovima i velikim, širokim niskoprofilnim gumama, montianim na velke alumijumske felne.

Pravi zaljubljenici u terensku vožnju, skloni su da odbacuju ovu modu i da tvrde da ovako "našminkane" grdosije nisu sposobne da izađu u susret izazovma ozbiljne vožnje van asfalta. A takvom razmišljanju rešio je da se suprotstavi poznati proizvođač felni, kompanija Vossen, koja svoje naplatke HF-3 nudi u veličinama od 19, 20, 21, 22 i 24 cola.

Poznati proizvođač tvrdi da njihova ugradnja na neko terensko vozilo uopšte ne znači da se vlasnik terenca pozdravio sa "off-road" vožnjom. Upravo zato su to i demonstrirali montirajući "22-ojke" na jedan od najboljih terenaca ikada proizvedenih, Mercedes-Benz G-klase. Pogledajte kako je to izgledalo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    13. jul 2020 | 18:35

    kakv bre off road vozi po livadi i ravnici na floridi.pravi off road su brada i planine

  • montenegringo

    13. jul 2020 | 23:40

    Hehe stavio ih na G klasu, zasto ih nije stavio na ML-a ili bilo kojeg GLC,GLB i dalje? Zaglavili bi na suhom.

  • Dejan

    14. jul 2020 | 08:22

    Ovo je voznja livadom a ne off road.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA