• 1

Nijedan auto na svetu nema motor kao ova Honda!

Japanski automobili iz '90-ih godina česti "pacijenti" zamena motora i sličnig vrsta "budženja"...

  • 1

Mnogo puta do sada smo pisali o brojnim ludorijama ruskih "antitijunera" iz Garaže 54, ali je sada izgleda i Amerika dobila sličnu ekipu jutjubera kojima na pamet padaju najneverovatnije moguće automobilske "majstorije".

Zamena originalnog motora snažnijim nije ništa novo i prilično je popularno u automobilskom svetu, a česti "pacijenti" takvih operacija su japanski automobili iz '90-ih godina, kojih i dalje ima u velikom broju.

Oni su popularni i zbog toga što se u njih može "ubaciti" prilično širok spektar različitih pogonskih agregata.

Upravo to je i bio slučaj sa jednom Hondom Civic pete generacije, iz koje je izvađen benzinac zapremina 1,6 litara, a umesto njega ubačen drugi Hondin motor. Dobro ste videli, u pitanju je vanbrodski motor koji je sada zadužen za pokretanje ovog Civica!

Naravno, ovaj "poduhvat" je nastao iz zabave, pa je više egzibicionog tipa i služi da "majstori" dokažu da je i ovako nešto sasvim izvodljivo, piše TopSpeed. Međutim, imajući u vidu da je komanda gasa i dalje ostala na vanbrodskom motoru, jasno je da je ovo ujedno i jedna od definitivno najluđih zamena motora koji smo do sada videli.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima