≫ 

Nekoliko šuteva i ceo krug ključem: Razbila čoveku auto jer nije bila sposobna da isparkira svoj!

Da li je uopšte bilo potrebe za ovakvom reakcijom?

  • 5

Jedna besna žena šutirala je, a potom i ključem izgrebala automobil pošto je pomislila da su joj blokirali put.

Iako joj je očevidac sa parkinga na licu mesta pomogao da se isparkira, ona je nastavila da šutira crni džip pre nego što se vratila u svoje vozilo. Incident se dogodio na parkingu ispred jedne stambene jedinice na jugu Kine.

Vlasnik crnog automobila je prijavio slučaj policiji, a pre incidenta ostavio svoj kontakt telefon na svom vozilu, iako za tim nije zapravo ni bilo potrebe. Ispostavilo se da revoltirana žena zapravo i nije bila stanovnica tog stambenog kompleksa.

O čemu je reč, pogledajte u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    20. novembar 2020 | 09:44

    Po ocenjivanju komentara vidi se koliko je bahatih ljudi kod nas, koji bi isto tako parkirali svoj auto. Vazno je da je vama dobro i udobno. Parkirate auto na sred ulice, mahom ispred trafike ili prodavnice, menjačnice,... upalite sva četri zmigavca i mislite da ste sa tim nestali. Koliko puta mi se to desilo da ne mogu da vozim dalje jer je samo jedna traka u smeru a u drugom smeru idu auta i ja sad moram da čekam dok se gospodin ili gospodja namoli da krene. Kad pitam gospodina ili gospodju šta to treba da znači mahom čujem „pa šta hoćeš, vidiš valda da sam upalila sva četri?“ Stoka!!!

  • Buda

    19. novembar 2020 | 18:16

    I on se parkirao ko golub kad se posere.

  • montenegringo

    20. novembar 2020 | 01:19

    Tesko za gledat ovo grebanje auta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA