106 godina legendarnog trozupca u samo 4 minuta

Svojevremeno šampionski automobil Formule 1 sa legendarnim Fanđom za volanom, Maserati je više puta tokom svoje istorije bio na rubu propasti...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jevrem
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jevrem

    06. decembar 2020 | 21:50

    Najbolji auto na svetu , moj san .Ako sam od deteta bio lud i najludje zaljubljen u neki auto ,to je Maserati❤ Nista ne moze da se poredi sa njim za mene.Imao sam priliku da kupim jedan iz 1988 uvoz iz Kalifornije kod mog prijatelja Italijana covek kaze dodji da ti pokazem nesto jer je znao sta ja volim, ja u šoku, kadar nevera, stojim i razmisljam nije bila neka ogromna para i nisam kupio ,to sebi ne mogu i nikada necu da oprostim , jedan je bio 442 biturbo i moj san Quattroporte 3 Royale standard 5 brzinac,manuelni menjac, sa pravom mahagonijom, koža ludilo od kola, crni na crno kao iz fabrike da je izasao.Kad sam seo u njega znaci niko nije bio srecniji od mene , ceo svet je bio moj. Taj osecaj , neopisivo.Isti iz jednog filma koji sam video kao dete gde taj baja koji ga je imao gine mafija mu postavila onaj greder za ciscenje snega iza neke velike gomile snega na auto putu kroz Alpe i on nije stigao da izbegne.Od tad sam se zaljubio u isti.Trozubac je čudo, ljubav, elegancija,lepota , prestiz, ma sve naj, naj.

  • nemam

    04. decembar 2020 | 23:19

    Hmm? Tesko da moze mojoj Corsi B iz '96. da stane na crtu. I dalje svi originalni delovi, a presla 300.000 km. Da te vidim, Maserati, za 20+ godina u kakvom stanju ces biti. Ovo vazi i za Porse, kao i za ostale "besne" automobile koji kostaju vise od jednog stana u Londonu. Na crtu, bato!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA