Žudnja za roštiljem papreno ga koštala: Pekao ražnjić na auspuh, na kraju mu sve preselo

Video snimljen u glavnom gradu kineske provincije Hunan prikazuje muškarca kako drži ražnjić s komadom mesa uz završetak auspuha "lamborginija aventadora", dok druga osoba "turira" moćnu mašinu italijanskog super auta izazivajući plamen

  • 2
Kina, lamborgini, pečenje ražnjića Printskrin: Youtube/ 趣闻汇总

Već nekoliko godina internet zapljuskuju bizarni video snimci na kojim vlasnici super automobila pokušavaju da ispeku komade mesa plamenom iz auspuha. Očito da je trend i dalje popularan u Kini gde je jedan takav pokušaj završio katastrofom i velikim troškom.

Video snimljen u Čangšau, glavnom gradu kineske provincije Hunan prikazuje muškarca kako drži ražnjić s komadom mesa uz završetak auspuha "lamborginija aventadora" dok druga osoba "turira" moćnu mašinu italijanskog super auta izazivajući plamen, navodi Autoklub.hr.

Neupućenima i informacija da 6,5-litarski atmosferski V12 "aventadora" lako "ispaljuje" plamen i u početku videa sve izgleda u redu na radost kineskih veseljaka, vlasnika super automobila, ali sve dok iz motora nije počelo da se dimi, a ispod auta da se izliva rashladna tečnost. To sugeriše da je od toplote pukao rezervoar ili crevo rashladne tečnosti usled turiranja.

"Lamborgini" povukao model "aventador"

Međutim, stvari su mogle da budu i mnogo gore. Pre nekoliko godina "lamborgini" je povukao model "aventador", jer je postojala opasnost da kod punog rezervoara i vožnje automobila na limitu (ili turiranja) pare goriva mogu da dođu u kontakt s vrućim izduvnim gasovima i izazovu požar. U svakom slučaju, ovde šteta nije mala i dobro je da nije izbio požar koji je mogao da zahvati superautomobile u blizini poput "ferarija" i drugih "aventadora"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA