Ovo je idealan prsten kojim "riba" može da zaprosi frajera: Šljašti jače od dijamanta, a tek kakav zvuk ima

Kako biste vi reagovali da ste na njenom mestu?

  • 5

Ljubitelji i ljubiteljke automobila, pogotovo Fordovog Mustanga modela ne bi smeli da preskoče video koji smo za njih pripremili, iako će isti možda malo više privući žensku populaciju, ipak ima i primera kod jačeg pola da vole ovakav stil dorade automobila.

Snimak koji smo pronašli na internetu prikazuje devojku koja tvrdi da ima najlepši prsten na svetu. Caka je u tome što se vidi samo donj deo takozvanog prstena, jer je u kadru njen dlan.

No, u momentu kada okrene šaku - sve postaje jasno! Ona u ruci drži ključ od automobila. I to ne bilo kakvog automobila već Mustanga prekrivenog šljokicama, odnosno kristalima.

Video: Dečko iz zlatne panamere nas je provozao mercedesom sa kristalima: Bela mečka sija kao disko kugla

Inače, od lansiranja prvog Forda Musatanga 1964. godine, proizvedeno je više od 10 miliona primeraka tog legendarnog modela.

Na internetu se mogu naći brojni tekstovi u kojima se Mustang predstavlja kao jedan od najcenjenijih automobila u istoriji, koji je zabeležio na hiljade nastupa u filmovima i na televiziji, a postao je i neizostavni deo muzičke scene i video igara.

A kako izgleda Mustang "presvučen" kristalima, pogledajte u videu na početku teskta!

Video: Šarena verzija momka iz zlatne Panamere: Ovaj momak vozi jednoroga i voli ga najviše na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA