≫ 

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda: Pas za volanom "uparkirao" auto u drugo vozilo

Voler kaže da se nada da pas ima osiguranje koje bi moglo da pokrije posledice nezgode

  • 0

Snimak nadzorne kamere koji ovih dana kruži internetom pokazuje nesvakidašnju saobraćajnu nesreću koju je izgleda nekako izazvao pas na sedištu vozača.

Postoji novinarska izreka da nije vest kada pas ujede čoveka, već kada čovek ujede psa.

Pa šta bismo rekli na vest da je pas izazvao saobraćajnu nesreću sedeći za volanom automobila?

Upravo to se dogodilo 1. decembra u britanskom selu Gronant u Velsu. Pošto bi malo ko poverovao u takvu priču, sreća je što je sve snimila obližnja kućna nadzorna kamera, prenosi Autonet.

Kamera je snimila trenutak kada džip izleteo van kontrole i udario u ​​automobil parkiran na prilazu. Vlasnik kuće, kamere i oštećenog automobila je 34-godišnji Šon Voler, koji je rekao da je čuo glasan prasak dok je, ništa ne sluteći, radio od kuće. Kada je otišao da vidi šta se dogodilo, shvatio je da je Jeep u vlasništvu njegovih komšija neobjašnjivo udario u njegov automobil.

Snimak kamere otkrio je tačan uzrok nesreće: pas od komšije je uskočio na vozačevo sedište, pomerio ručicu menjača i izbacio vozilo iz brzine. Ručna kočnica očigledno nije bila aktivirana, pa je Jeep pojurio nizbrdo, i zabio se u Volerov automobil, usput "zakačivši" drugo parkirano vozilo na suprotnoj strani puta.

Voler kaže da se nada da pas ima osiguranje koje bi moglo da pokrije posledice nezgode.

"Partner i ja smo se histerično smejali svemu – to je stari auto, tako da nismo preterano zabrinuti zbog štete", rekao je Velšanin.

Video: Pas se provozao na krovu automobila, pozirao i za fotografiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA