≫ 

Iskusni igrač Astralisa se vraća nakon duže pauze

Nakon višemesečne pauze, Andreas “⁠Xyp9x⁠” Hojslet se vraća u prvu postavu Astralisa, saopštila je organizacija juče na svojim socijalnim mrežama.

  • 0
Foto: Twitter/Astralis

Jedan od članova legendarne petorke Astralisa, koja je osvojila sve što jedna ekipa može da osvoji je u maju ove godine odlučio da ode na produženu pauzu zbog umora i stresa. Ta odluka je naterala dansku organizaciju da krene u potragu za igračima koji su voljni da igraju kao izmene, pa je zato priliku dobio Patrik ''es3tag'' Hansen.

Es3tag se pokazao ka odličan izbor, pošto je Astralis ovog vikenda uspeo da dođe do prvog trofeja u godini, pošto su u finalu ESL Pro Lige savladali Na'Vi rezultatom 3-2. 

Pre nego što se vrati u akciju, ova ekipa će odigrati još jedan turnir, te će Blast Fall turnir biti zvanično njegov prvi nakon nešto više od 5 meseci. Dok mnogi protivnici verovatno ne žele da vide stari Astralis ponovo akciji, smatram da bilo lepo videti onu ”pravu” petorku ponovo na okupu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA