Fudbaler Juventusa investirao u CS:GO ekipu

Brazilska CS:GO ekipa, O Plano, za koju nastupaju poznata imena kao što su Vito ”kNgV” Đuzepe i Enrike ”HEN1” Teles je ovih dana otkupljena od strane novooformljene organizacije po imenu 00Nation, iza koje stoji fudbaler Juventusa, Artur Melo, kao i suvlasnik Milvoki Baksa, Ves Edens.

  • 0
00nation Foto: 00Nation

Ova brazilska petorka se okupila još početkom godine, kada su momci odlučili da ne produže ugovore sa MIBR-om. HEN1 je takođe želeo ponovo da zaigra sa bratom i prijateljima, zbog čega je napustio Furiju. Tako je nastao O Plano. Ipak, sve do ovog vikenda, oni nisu imali podršku jedne esports organizacije, sve dok se prošlog meseca nije pojavio Nordavind, koji je bio spreman da otpusti svoju ekipu, kako bi započeo saradnju sa Brazilcima.

Iako se nedeljama nije znalo kakva je tačno situacija između dve partije, Nordavind je u međuvremenu udružio snage sa Artutom i Vesom, kako bi formirali novu organizaciju, 00Nation. Oni će sada konačno dobiti podršku koja im je bila potrebna i siguran sam da ova petorka ima svetlu budućnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Arthur Melo (@arthurhmelo)

”Imali smo veliki broj ponuda iz celog sveta, ali kada smo upoznali ljude koji stoje iza 00Nation-a, kada smo otkrili njihove kratkoročne i dugoročne planove, nije bilo sumnje da smo doneli ispravnu odluku”, izjavio je kNgV.

Ova postava je pokazala da ima potencijal da se takmiči na velikoj sceni, sada ostaje samo na njima da to i dokaži. Što se Artura tiče, on je postao samo još jedan u nizu sportista, koji je započeo ulaganja u esport. Prošle godine je Dejvid Bekam osnovao esports organizaciju Guild, a siguran sam da će se ovaj broj u budćnosti samo povećavati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA