Profesionalni Dota 2 igrač dobija pretnje smrću na socijalnim mrežama

Klađenje svašta može uraditi čoveku.

  • 1
novac Foto: Pixabay

Profesionalni Dota 2 igrač Janeš ''SabeRLight-'' Volek, koji trenutno igra za ekipu Ninjas in Pyjamas, se danas požalio na socijalnim Mrežama zbog neprikladnih i ponekad vrlo ekstremnih poruka koje je dobijao na twitter-u.

Samo nekoliko dana nakon što je NiP poražen od strane ekipe Vikin.gg na OGA Dota Pit turniru, pozicija 3 SabeRLight- je dobio pregršt poruka koje su prekršile svaku granicu. Ako posmatramo ton njegove twitter objave, možemo da zaključimo da ovo nije prvi put da je primio ovakvu vrstu poruka.

Istakao je da su njegove kolege sa Dota 2 scene dobile još gore pretnje. Među njima je trenutni mid lejner za ekipu 5men, Rasmus ''Chessie'' Blomdin, koji je takođe javno podelio svoja neprijatna iskustva.

Ovakva praksa zajednice nije ni malo nova, jer je bilo slučajeva kada su čak i same organizacije javno reagovale na ovakvu vrstu poruka.

Razlog za ovako nečuveno ponašanje je sigurno nezadovoljstvo korisnika koji su napravili lošu opkladu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. oktobar 2020 | 18:15

    Virtualne sablasne protuve,nekad smo govorili ko je veka bice mu i leka a sad govorimo dok je interneta i drustvenih mreza nek nam je Bog upomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA