Novi ruski super tim debitovao na Epic League kvalifikacijama

Ekipa sastavljena od bivših igrača Virtus Pro tima i američke Dota 2 zvezde, Sajeda Sumail "SumaiL" Hasana, kontraverznom odlukom se našla u polufinalu kvalifikacija.

  • 0
Foto: EPICENTER/ Epic League

Sastav pod nazivom Just Error (404) možda je blago pokvario svoj debitanski nastup pošto se, odlukom organizacije turnira, plasirao direktno u odlučujući meč kvalifikacija protiv ekipe Yellow Submarine. Timovi su igrali BO5( prvi do tri pobede) format, a pobednik se priključuje ekipi koji se već plasirao na glavni turnir mudgolemsima.

Just Error je na kraju dana uspeo da pobedi rezultatom 3-1 i uđe među deset timova prve divizije Epic Lige. Ovaj splet događaja nije se baš svideo Dota zajednici jer ekipa Just Error nije uspela da se prijavi na vreme za ove kvalifikacije iako su najverovatnije ekipa sačinjena od pojedinačno najkalitetnijih igrača u ovoj konkurenciji.

Tim je sačinjen od igrača iz bivše organizacije VP kojima se priključio najtraktivniji slobodni igrač Dota 2 scene SumaiL. Pored Just Error-a u prvoj diviziji će se takmičiti ekipe, Alliance, mudgolems, Natus Vincere0, OG, Team Liquid, Team Nigma, Team Secret ,Vikin.gg, Virtus.pro. Već od sutra imaćemo priliku da gledamo najbolje ekipe evrope koje će se boriti za nagradni fond od $500,000 u periodu od mesec dana.

Raspored mečeva i tabelu možete da pratite na ovom linku a prenosi će se prikazivati ovde.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA