Ekipa Chicken Fighters će od danas igrati za organizaciju High Coast

Mlada Švedska organizacija je potpisala ekipu sačinjenu uglavnom od igrača iz te zemlje.

  • 0
Foto: HighCoastES

Formirana pre dve godine, Švedska esports organizacija High Coast zakoračila je prvi put u svet Dote 2 potpisivanjem evropskog sastava Chicken Fighters uoči njihovog debija u gornjoj diviziji regionalne Dota Pro Circuit lige. Tim je igrao bez sponzora jer je Ninjas in Pyjamas prekinuo saradnju prošlog novembra. NiP je odlučio da odustane od sastava nakon godinu dana poteškoća sa onlajn turnirima i sezonom koju je transformisao kovid.

I kako je jedna Švedska organizacija odustala od sastava, tako je druga ugrabila priliku da potpiše tim koji se plasirao u jednu od najjačih divizija Dota pro Circuit-a, evropsku gornju diviziju. High Coast Esports je formiran sa ciljem da pomogne mladima da ispune svoje esports snove, a imaju igrače u CS:GO, Rainbow 6 Siege, Overwatch, Fifa i Rocket League. Prvi  meč momci će igrati ove subote protiv zvaničnog Dota 2 šampiona, OG, koji je sigurno jedan od boljih sastava gornje divizije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA