PPD izašao iz još jednog tima i nije siguran da li će nastaviti da se takmiči ove godine

Čuveni prgavi Dota 2 kapiten nema nikakve planove za Dota Pro Circuit drugu sezonu.

  • 0
Foto: ESL One Frankfurt 2015

Pošto se prva sezona DPC 2021 završila u većini regija timovi su polako počeli da menjaju igrače i taktike. Jedna od većih vesti je da Piter ''ppd'' Dager neće više igrati za ekipu Sadboys koju je osnovao sa bivšim saigračem iz tima Evil Geniuses, Klintonom ''Fear'' Lumisom. Igrači su ponovo oživeli ime Sadboys pod kojim su igrali dok nisu potpisali za EG te davne 2014. godine.

Zajedno sa Dejvidom ''dnm'' Kosiom, Dejvidom ''Moo'' Halom i Džingdžunom ''Sneyking'' Vuom dobili su direktan poziv za učešće u severnoameričkoj regionalnoj Dota 2 ligi koju su završili na petoj poziciji nakon šest nedelja takmičenja. Iako su uspeli da opstanu u gornjoj diviziji, ppd je odlučio da napusti tim.

Amerikanac nije dao konkretan razlog svog odlaska ali jedno je sigurno, a to je da se neće takmičiti u drugoj sezoni. Za sada je izrazio želju da pomogne u komentarisanju mečeva dok razmišlja o svom sledećem potezu na Dota 2 profesionalnoj sceni. To znači i da će Sadboys morati bez njega da igraju Beyond the Summit Pro Series koji počeo ove nedelje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA