≫ 

T1 nastavlja DPC takmičenje bez JaCkky-a

Iako se ekipa kvalifikovala za prvi ovogodišnji Mejdžor, odlučili su da zamene igrača na poziciji kerija.

  • 0
Foto: t1.gg

Veliko iznenađenje se desilo na SEA (Jugoistočna Azija) Dota 2 sceni, jer je ekipa T1 odlučila da izbaci svog keri igrača JaCkky-a koji im je pomogao da se domognu trećeg mesta u reginalnoj ligi i Vajld Kard mesta na Mejdžoru. JaCkky se pridružio timu prošlog novembra, i zajedno sa ostalim igračima iz sastava uspeo da donesi prvi veći rezultat organizaciji koja je relativno nova na Dota 2 sceni.

Dota zajednica nije baš dobro reagovala na ovu odluku jer smatraju da se T1 užasno poneo prema igraču koji im doneo dobre rezultate tokom šest nedelja takmičenja. JaCkky ne dobija nikakve DPC poene i moraće da traži novu organizaciju za sledeću sezonu. T1 verovatno nije morao baš na ovaj način da raskine saradnju sa igračem, ali kada pogledate njihove protivnike na Vajld Kard turniru možda je i jasnije zašto je tim odlučio da se po svaku cenu pojača.

Ekipa T1 će dobiti manje DPC poena zato što su u toku takmičenja promenili igrača, a videćemo ko će biti novi igrač na poziciji kerija jer će timu trebati sva pomoć koju mogu da nađu kada budu igrali mečeve protiv ekipa kao što je Team Nigma, Team Liquid, AS Monaco Gambit i dva kineska tima iz regionalne lige koja se još nije završila. Velike su šanse da je tim zainteresovan za potpisivanje 23savage-a koji je juče postao prvi igrač koji je došao do 12,000 mmr poena.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA