Thunder Predator izašao kao pobednik grupne faze u Singapuru

Niko nije bio spreman za Dotu koju je peruanski tim prikazao u grupnoj fazi Mejdžora.

  • 0
Foto: One Esports Singapore Major

PSG.LGD, Vici Gaming i Team Liquid su uspeli da izbore plasman u grupnu fazu tako što su zauzeli prva tri mesta u Wild Card grupi, koja je otvorila prvi ovogodišnji Mejdžor turnir. Njih su čekali Alliance, Quincy Crew, Team Aster, Neon Esports i Thunder Predator koji su rezervisali svoja mesta u ovoj fazi rezultatima u regionalnim ligama.

Timovi iz Južne Amerike tradicionalno teško uspevaju da se izbore sa rivalima iz drugih regiona na velikim turnirima, ali to nije bio slučaj i u Singapuru. Thunder Predator je nakon dva dana, završio ovu fazu sa pet pobeda i dva izjednačena rezultata i zajedno sa timovima, koji su se probili kroz Wild Card, PSG.LGD i Vici Gaming, će početi plejof u gornjem breketu Mejdžora.

Printscreen - OneEsports.gg

Iznenađujuće rezultate videli smo i od severnoameričke ekipe Quincy Crew, koja igra bez jednog standardnog igrača. Tim je završio na četvrtom mestu u grupi i gornji breket im je pobegao za samo jedan meč. Sa druge strane, evropski timovi Team Liquid i Alliance nisu opravdali očekivanja, a Alliance je kao osmoplasirani tim završio nastup u Singapuru. Team Liquid-u je ostala još samo jedna šansa, u donjem breketu plejofa, a ako ispadnu Team Secret će biti jedini predtavnik Evrope u top osam timova.

U nastavku pogledajte rasporede mečeva i parove koji će se sastati u plejof fazi i ne zaboravite da prenose možete pratiti na Youtube i Twitch servisima u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu do četvrtog aprila.

Printscreen - Valve/Dota 2

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA