• 0

Novo sedište ekipe Team Nigma biće u Abu Dabiju

, Telegraf

Sastav će narednih pet godina imati bazu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a AD Gaming kompanija će im pružati podršku.

  • 0

Nigma će se preseliti na Jas veštačko ostrvo, koje poseduje kreativni centar u kome je smešteno preko 15 gejming i esports kompanija. Podrška koju pruža AD Gaming trebala bi da omogući timu da se koncentriše na još veća dostignuća na Dota 2 sceni. Specijalizovani objekat za treniranje, Team Nigma će deliti sa njihovim trenerima, analitičarima i kreatorima sadržaja.

Velika prednost će biti i lokacija jer igrači Nigme žive u Jordanu i Libanu, pa će moći lako da se okupe i treniraju zajedno. Predstavnici tima kažu da su se odlučili za ovu lokaciju ne samo zbog, sigurnosti, lepote i visokog kvaliteta zivljenja, već i posvećenog ulaganja u esports sektor.

Creative Hub na ostrvu Jas bi trebalo da bude potpuno operativan krajem ove godine, a kompanije koje rade na ovom projektu očekuju da prisustvo Team Nigma-e, privuče još više članica gejming industrije, i da ova lokacija postane centar gde se esports i razvoj igara susreću. Prisustvo Team Nigma će sigurno motivisati lokalne talente da se oprobaju u svojim omiljenim esports disciplinama.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima