≫ 

Invictus Gaming je šampion Singapur Mejdžora

Kineska ekipa je u velikom finalu gubila 2-0 od Evil Geniuses-a, ali je uspela da totalno preokrene seriju i trijumfuje u poslednjem meču na turniru sa 3-2.

  • 0
Foto: Perfect World

Ekipe iz kineske regije su pokazale na Mejdžoru da ih ne smemo zaboraviti kada pričamo o favoritima i najboljim timovima Dota 2 profesionalne scene. Konačan plasman na ovom turniru nam otkriva da su tri od četri kineska tima, koji su učestvovali na ovom turniru, završili takmičenje u top 8 ekipa. Od svih predstavnika, IG je dokazao da prvo mesto u regionalnoj ligi nije slučajnost i ekipa je na svom putu ka ONE Esports pojasu izbacila Thunder Predator, Team Secret, PSG.LGD i Evil Geniuses.

Invictus Gaming je prvi deo DPC 2021 sezone počeo u zatvorenim kvalifikacijama i morali su da se kvalifikuju za gornju diviziju iako su nekada važili za jedan od najopasnijih kineskih timova. Kineski gigant je propustio poslednji The International, a izgleda da su uložili sve snage da se to ne desi i ove godine. IG i pored toga što je morao da se kvalifikuje, završio je gornju diviziju na prvom mestu.

U plej-of fazi druge runde Evil Geniuses ih je ubedljivo izbacio iz gornjeg breketa ali se ekipa probila kroz donji breket, izgubivši samo jednu partiju do finala. Tamo ih je čekala američka ekipa, koja ih je pobedila u ranijoj fazi plej-ofa, a posle samo dve partije EG je bio na korak do osvajanja pojasa kada se kineska ekipa probudila i prikazala nam jedan od zanimljivijih momenata ovog Mejdžora.

Znak pitanja koji je poslao Emo protivničkom timu u partiji, iako njegova ekipa gubi sa 2-0 i na pragu su drugog mesta, izgleda je totalno poljuljao EG. Kineski tim je pobedio u sledeća tri meča. Impresivnih tri meseca Dote od ekipe Invictus Gaming, a videćemo šta donose sledeće regionalne lige za koju su već krenule kvalifikacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA