Sylar, MidOne i kpii zatvorili Dota 2 prelazni rok

Dota 2 ekipe ne mogu više da menjaju igrače nakon ovog vikenda ako ne žele da im bude oduzet određeni procenat DPC poena.

  • 0
Foto: StarLadder

Sastavi su kompletirani i svi regioni su spremni da počnu drugu DPC sezonu ove nedelje. Kineska ekipa EHOME je iskoristila ovih zadnjih par dana da promene igrača na poziciji kerija. Lai ''Ahjit'' Džaj Son neće igrati više za tim, a kao zamenu su vratili veterana Liua ''Sylar'' Džiadžuna.

Sylar je trebao prošlu sezonu da igra sa Elephant ekipom, ali su igrači odlučili da ga zamene sa Eurus-om pred početak takmičenja. EHOME je prošle sezone jedva izbegao relegaciju u donju diviziju, a čak iako se Sylar vrati u formu kako je nekad igrao, ekipi predstoji mnogo teških mečeva u možda još težoj sezoni i konkurenciji.

Interesantne aktivnosti se dešavaju i u Jugoistočnoj Aziji, čija donja divizija izgleda veoma zanimljivo. Ekipe Galaxy Racer, Motivate.Trust Gaming su sastavili timove koji se sastoje iz iskusnih i veštih igrača, a stari lisac Mushi je uspeo da doda novom Team SMG miksu MidOne-a i kpii-a. Po svemu sudeći verovatno nas očekuje kvalitetna borba za dva mesta koja vode u gornju SEA diviziju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA