Šta nas očekuje u drugoj DPC nedelji evropske regije?

Prošle nedelje odigrani su prvi mečevi u poslednjim DPC regionalnim ligama pred sledeće velike internacionalne turnire.

  • 0
Foto: DreamHackDota

OG ponovo igra sa kerijem sa kojim su osvojili dva The International turnira, Anatanom ''ana'' Famom, i počeli su novu ligu pobedom na svežim prvoligašem ekipom Brame. Izgleda da se i novo pojačajanje ekipe Team Nigma dobro uklopilo jer su u prvom meču pobedili favorita regiona Team Secret sa 2-0.

U donjoj evropskoj diviziji igrali su i timovi u kojima igraju i Dota 2 profesionalci iz regiona. Srpska organizacija Level UP, u kojoj igraju LeBronDota i dnz,  izgubila je od prošlosezonskog tima gornje divizije Vikin.gg, a Ghost Frogs , tim u kome igraju MiLAN i BoraNija su pobedili Into The Breach.

Prvi mečevi su se odigrali i u drugih pet regija, a sve rasporede i rezultate možete pogledati na ovoj adresi.

Najzanimljiviji mečevi evropske regije ove nedelje bi trebali da budu između Alliance i OG 20. aprila, a sutradan se sastaju Nigma i Liquid. Istih dana u donjoj diviziji navijajte za naše predstavnike, jer Level UP igra meč protiv Into The Breach, dok se Ghost Frogs sastaje sa Team Bald. Strimovi evropske regije se mogu pratiti na Twitch i Youtube kanalima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA