Sprema se druga sezona animirane Dota 2 serije

Očekivani datum izlaska je mart naredne godine

  • 0
dota2-dragonblood-netflix-1 Foto: Valve/Netflix

Netflix je zvanično objavio da je sledeća DOTA: Dragon’s Blood sezona u pripremi. Da li ste spremni da saznate sudbinu vaših omiljenih Dota 2 heroja?

Prva sezona DOTA: Dragon’s Blood anime serijala je izašla pre manje od mesec dana, i možemo reći da nas 8 epizoda sadržaja definitivno nije zadovoljila. Kako je većina ljubitelja Dote 2 verovatno odgledala prvu sezonu za samo jedan dan, mnogi su se zapitali da li ćemo dobiti nastavak priče.

Ako vam se anime dopao, imate sreće, jer je Netflix zvanično potvrdio da je naredna sezona, ili ”Book II”, u pripremi. Nismo dobili konkretan datum izlaska, ali verovatno možemo da je očekujemo u martu naredne godine. Načekaćemo se, ali postoji šansa da će nova sezona imati više od 8 epizoda.

Dok čekate, uključite se u drugu DPC sezonu i pratite vaše omiljene ekipe, ali i neke domaće igrače! Nikola ''LeBron'' Popović ponovo nastupa danas u 15:00 časova! Gledajte meč OVDE.

Prvu DOTA: Dragon’s Blood sezonu možete pogledati na Netflix-u. Ima 8 epizoda i odrađena je u klasičnom stilu japanske animacije - anime.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA