≫ 

Danas se igra veliki duel srpskih esportista! Gledajte prenos od 15:00!

Naši momci su već ostvarili fenomenalan uspeh u drugoj evropskoj Dota 2 ligi

  • 0
lebron-levelup-dota2 Printskrin: twitch.tv/dreamleague

U 15:00 časova ćete imati priliku da gledate važan duel naših Dota 2 igrača. U okršaj će ući Nikola ''LeBron'' Popović sa njegovom ekipom Level Up, i Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara sa njihovom ekipom Ghost Frogs. Prenos pratite na zvaničnom Dreamleague twitch kanalu. Za koga navijate?

Ako niste upoznati sa Level Up-om, u pitanju je srpska esports organizacija koja je nedavno otkrila svoju novu Dota 2 ekipu. Na čelu sastava se nalazi Nikola ”LeBron” Popović, jedan od najiskusnijih dotaša na Balkanu, kao i trener Viktor ”Buktop” Knežević.

Ghost Frogs je mešana evropska ekipa za koju igraju i naši igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara, koji imaju dosta iskustva na profesionalnoj Dota 2 sceni.

Što se stanja na tabeli tiče, Level Up trenutno beleži rezultat 1:1, dok su BoraNija i MiLAN odigrali perfektnu igru sa 2:0. Teško je reći koja ekipa je jača, tako da smo sigurni da će ovo biti duel za pamćenje.

Šta mislite, koja ekipa je bolja? Za koga vi navijate?

Sve mečeve možete pratiti na zvaničnom Dreamleague twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA