Nova nedelja, nove pobede - srpski esportisti danas igraju čak dva meča!

Navijajte za naše momke od 15:00!

  • 0
lebron-levelup-dota2 Printskrin: twitch.tv/dreamleague

Danas će biti dobar dan za srpsku Dotu. U drugoj evropskoj Dota 2 ligi ćete danas imati priliku da navijate za domaće igrače Nikolu ''LeBron'' Popovića, Duška ''BoraNija'' Boranijaševića i Milana ''MiLAN'' Kozomaru. Na scenu prvo stupa LeBron i njegova ekipa Level Up, koji će u 15:00 časova ući u okršaj sa mešanim evropskim sastavom No Bounty Hunter.

Najprestižnija Dota 2 liga se nastavlja. Druga evropska liga danas nosi čak dva uzbudljiva duela sa našim igračima i njihovim ekipama Level Up i Ghost Frogs. Prenos pratite OVDE.

Raspored:

  • Level Up i No Bounty Hunter (15:00)
  • Ghost Frogs i Chicken Fighters (21:00)

Ako niste upoznati sa Level Up-om, u pitanju je srpska esports organizacija koja je nedavno otkrila svoju novu Dota 2 ekipu. Na čelu sastava se nalazi Nikola ”LeBron” Popović, jedan od najiskusnijih dotaša na Balkanu, kao i trener Viktor ”Buktop” Knežević.

Ghost Frogs je mešana evropska ekipa za koju igraju i naši igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara, koji imaju dosta iskustva na profesionalnoj Dota 2 sceni.

LeBron se za sada odlično drži sa fenomenalnim rezultatom 3-1 u grupi. Izgubili su samo jedan meč, i to od favorita cele lige. Level Up je čak uspeo da savlada domaće rivale BoraNiju i MiLANA. Level Up je trenutno jedan od glavnih kandidata za plasman u prvu evropsku ligu.

BoraNija i MiLAN za sada beleže dve pobede i dva poraza. Sa ovim rezultatom i gustom konkurencijom nažalost nemaju mnogo šanse da se plasiraju u prvu ligu.

Sve mećeve možete pratiti na zvaničnom DreamLeague Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA