• 0

Nova nedelja, nove pobede - srpski esportisti danas igraju čak dva meča!

Navijajte za naše momke od 15:00!

  • 0

Danas će biti dobar dan za srpsku Dotu. U drugoj evropskoj Dota 2 ligi ćete danas imati priliku da navijate za domaće igrače Nikolu ''LeBron'' Popovića, Duška ''BoraNija'' Boranijaševića i Milana ''MiLAN'' Kozomaru. Na scenu prvo stupa LeBron i njegova ekipa Level Up, koji će u 15:00 časova ući u okršaj sa mešanim evropskim sastavom No Bounty Hunter.

Najprestižnija Dota 2 liga se nastavlja. Druga evropska liga danas nosi čak dva uzbudljiva duela sa našim igračima i njihovim ekipama Level Up i Ghost Frogs. Prenos pratite OVDE.

Raspored:

  • Level Up i No Bounty Hunter (15:00)
  • Ghost Frogs i Chicken Fighters (21:00)

Ako niste upoznati sa Level Up-om, u pitanju je srpska esports organizacija koja je nedavno otkrila svoju novu Dota 2 ekipu. Na čelu sastava se nalazi Nikola ”LeBron” Popović, jedan od najiskusnijih dotaša na Balkanu, kao i trener Viktor ”Buktop” Knežević.

Ghost Frogs je mešana evropska ekipa za koju igraju i naši igrači Duško ''BoraNija'' Boranijašević i Milan ''MiLAN'' Kozomara, koji imaju dosta iskustva na profesionalnoj Dota 2 sceni.

LeBron se za sada odlično drži sa fenomenalnim rezultatom 3-1 u grupi. Izgubili su samo jedan meč, i to od favorita cele lige. Level Up je čak uspeo da savlada domaće rivale BoraNiju i MiLANA. Level Up je trenutno jedan od glavnih kandidata za plasman u prvu evropsku ligu.

BoraNija i MiLAN za sada beleže dve pobede i dva poraza. Sa ovim rezultatom i gustom konkurencijom nažalost nemaju mnogo šanse da se plasiraju u prvu ligu.

Sve mećeve možete pratiti na zvaničnom DreamLeague Twitch kanalu.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima