Valve potvrdio da će se ovog leta igrati prestižni The International

Prošle godine ostali smo uskraćeni za najveći esports i Dota 2 turnir, a Valve je u današnjoj objavi otkrio kada i gde će biti odigran ovogodišnji The International.

  • 0
Foto: GosuGamers

Pandemija je primorala Valve da odloži prošlogodišnji turnir, a navijači nisu bili sigurni da li će videti veliki turnir i ove godine. Kompanija jeste rekla da je turnir planiran, ali dočekali smo maj, a vesti o The Internationalu nema. Konačno obožavaoci Dote mogu da odahnu jer je Valve na zvaničnom blogu potvrdio da će se sektakl održati ovog avgusta u Stokholmu.

The International 10 je prvobitno trebao da se održi u Švedskoj, a Valve će iskoristiti novac skupljen na prošlogodišnjem Battle Pass-u da obezbedi nagradni fond za ovogodišnji turnir. Prema zvaničnoj objavi, grupna faza bi trebala da traje od 5. do 8. avgusta, a nokaut mečevi će trajati od 10. do 15. avgusta. Timovi će se boriti da fond od preko 40 miliona dolara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA