NBA zvezda izgubila Call of Duty opkladu od 22.000 dolara, ali ne da pare bez revanša

Ruki Minesote Timbervulfs se opušta posle naporne sezone uz Call of Duty, ali mu košarka izgleda ide daleko bolje od pucačina.

  • 0
Nikola Jokić, Denver Minesota Foto: AP/Tanjug

Devetnaestogodišnja NBA zvezda Entoni Edvards je optužen na Tviteru da ne želi da plati ogromnu opkladu od 22,000 dolara koju je izgubio igrajući veoma poplarnu pucačinu. Tviter korisnik je objavio nekoliko slika konverzacije sa zvezdom Timbervulfsa, a pobednik je čak popio i blok od Edvardsa na socijalnim medijima.

Na osnovu razgovora zaključujemo da Edvards nije želeo da isplati pare ako mu Belton ne pruži revanš. Benton je u jednoj od svojih poruka implicirao da ovo nije prvi put da mladi košarkaš odbija da isplati izgubljene opklade. Sem ovih slika Benton nema dodatne dokaze koji dokazuju autentičnost njegove tvrdnje, osim ako košarkaš otvoreno ne prizna šta se desilo.

Edvards je i dalje mlad pa možemo da razumemo zašto voli da beži od obećanja i obaveza. Nadamo se da navodi nisu tačni. A ako jesu. Onda makar da mladić krene da stoji iza svojih reči, jer niko ne voli ljude koji ne znaju da gube.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA