Košarkašica Kendis Parker i Luka Dončić nova lica na 2K22 naslovnici

Bivša igračica će postati prva WNBA košarkašica koja se našla na omotu jedne NBA 2K igre.

  • 2
Foto: NBA 2K

Krilo Chicago Sky-a će postati glavno lice NBA 2K22, i to u pravom trenutku jer WNBA ove godine slavi 25 godina od osnivanja. Parker je bila šest puta učesnik WNBA All-Star-a, dva puta MVP lige i MVP velikog finala 2016. godine. Definitivno zaslužan predstavnik ženske košarke. Ovih dana je možemo gledati kako komentariše NBA mečeve sa kolegama Šekil O’Nilom i Dvejn Vejdom na američkoj TV mreži TNT.

WNBA liga je dodata u NBA 2K pre tri godine, a najboljim košarkašicama nije trebalo mnogo da dobiju svog predstavnika na prednjoj strani najpopularnije košarkaške simulacije. Kompanija 2K Sports je počela da izbacuju različite omote za različite verzije igara, tako da nećemo samo Kendis videti u prvom planu. Prošle godine, NBA 2K21 je imao Dejmijena Lilarda na omotu za konzole prethodnih generacija, Zajon Viliamson je bio na PS5 i Xbox Series X/S verziji, a Kobi Brajant na ”Mamba Forever” ediciji.

Ovoga puta, na standardnoj verziji će se pojaviti Luka Dončić, dok će edicije posvećene sedamdesetpetogodišnjici NBA lige imati Karima Abdul Džabara, Dirka Novickog i Kevina Durenta. Ljubitelji NBA-a u Japanu će dobiti specijalnu verziju sa zvezdom Vašington Vizardsa Ruijem Hačimurom. NBA 2K22 izlazi 10. septembra za PS5, PS4, Nintendo Switch, PC i Xbox konzole.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    15. jul 2021 | 15:21

    Košarka je za muškarce, a ako su u pitanju žene, jedine koje nešto znaju su Srpkinje. Pogledajte neku utakmicu u wnba, ono je katastrofa. Ne umeju zicer da pogode. Naše bi ih oduvale 45 razlike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA