FIFA22 će vam konačno dozvoliti da napravite vašu ekipu

Nakon višegodišnjih molbi igrača, FIFA22 će vam konačno omogućiti da kreirate sopstveni klub za upravljanje, sa vašim dresovima, stadionom, kao i potpuno generisanim igračima!

  • 0
fifa22-mbape Foto: EA Sports

Ako ste neko voli da igra Manager mod u FIFA naslovima, znajte da ćete po izlasku FIFA22 moći da ubacite vaš klub u bilo koju postojeću ligu. Prvo ćete izabrati ime, pa nadimak koji će komentatori moći da koriste tokom mečeva, pa čak i rivala, koji bi učinio da međusobni mečevi budu uzbudljiviji nego ostali.

Kao što smo već pomenuli, moći ćete da kreirate i vaše domaće i gostujuće dresove i stadion. Imaćete nekoliko opcija kada su u pitanju dresovi, koji će po svemu sudeći imati veoma sličan dizajn najnovijim Adidas majicama. Što se stadiona tiče, biraćete jedan od nelicenciranih stadiona koji se već nalaze u igri, ali ćete na njemu moći da promenite boje po vašoj želji.

Vaš klub će početi sa timom generisanih igrača, sa kojima se takođe može raditi svašta. U mogućnosti ste da izaberete ukupan broj zvezdica ekipe i prosečnu starost njenih igrača, kao i budžet za transfere. Igrači će biti prilagođeni da se osećaju autentično u ligi u kojoj igrate. ”Ako pretpostavimo da u Premier ligi 7% igrača ima francusko državljanstvo, onda će isto toliko šanse biti da dobijete francuskog igrača u vašoj ekipi”, izjavio je dizajner Alek Konstantinesku.

Takođe ćete moći da odredite prioritete odbora i vlasnika, menjajući njihov fokus na razvoj mladih, finansijsku stabilnost ili nešto treće. Vaš uspeh u takmičenju će donekle biti određen ocenom vašeg tima, ali i ligom u kojoj se nalazi.

Osim prilagođenih klubova, FIFA22 Career Mode dobija i niz drugih promena. Sve promene možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA