I Guči stupa na esports modnu pistu

Brendovi visoke mode su sve prisutniji u esportsu, a novo partnerstvo će samo zacementirati ovaj trend.

  • 0
100-thieves-logo1 Foto: 100 Thieves

Kalifornijska organizacija 100 Thieves je potpisala svoju prvu saradnju sa nekom modnom markom. Gucci i esports tim će zvanično lansirati jedinstvene odevne artikle 19. juna koji će biti kreirani za obožavatelje obe kompanije. Organzacija je uzbudljivu vest objavila na Twitter-u kratkim trejlerom u kojem se nalaze i predstavnici 100 Thieves tima.

Ekipa je još ranije izbacila kolekciju odeće pod nazivom 100 Thieves Foundations, a novo partnerstvo pokazuje koliko su samo povezani lifestyle i esports brendovi. Zainteresovani gejmeri mogu da se registruju kako bi prvi dobili mogućnost da kupe novu ekskluzivnu opremu sa MY GUCCI nalogom, 19. jula.

Esports organizacije su počele da ulažu dosta vremena i novca u njihovu odevnu opremu, a pored 100 Thieves-a, i ekipa G2 Esports se udružila sa Ralph Lauren-om. Ne znamo samo da li gejmeri imaju dovoljno veliki džeparac za ove poznate brendove, pošto je većina navijača i gledalaca u tinejdžerskim godinama ili ranim dvadesetim. Vredno je i pomenuti da je 100 Thieves organizacija uhvaćena u nekoliko biznis malverzacija u proteklih nekoliko meseci, zato obratite posebnu pažnju na novosti i poteze koji su vezani za ovu organizaciju, pogotovo ako želite da izdvojite novce.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA