Završnicu 4. Fortnite sezone gledalo preko 1,6 miliona gejmera

Došlo je vreme da se oprostimo od Ajronmena i kompanije.

  • 0
fortnite-galactus-event1

Foto: Epic Games/Marvel

Čuvena gejming kompanije Epic Games je u 2020. godini ostvarila drugi najviši pik gledalaca na streaming platformi Twitch sa svojom spektakularnom završnicom 4. Fortnite sezone - Galactus Event. Kao što je zajednica pretpostavila, igrači su se rame uz rame sa svojim omiljenim superherojima borili protiv džinovskog super zlikovca, Galaktusa.

Ubrzo po početku eventa sinoć u 22:00 časa, najpoznatija streaming gejming streaming platforma Twitch je prikupila 1,6 miliona istovremenih pregleda. Ove godine je od Galactus eventa bio bolji samo Doomsday event, koji se održao u junu. U pitanju je još jedan specijalni Fortnite događaj, koji je uspeo da privuče pažnju milionima gejmera - 2,3 miliona da budemo precizniji.

Španski streamer The Grefg se našao na samom vrhu sa 245,000 pregleda. Na drugom mestu se našao Rubius sa 109,000, i NICKMERCS na trećem sa 90,000 pregleda.

Kao što to obično biva sa sezonskim Fortnite završnicama, Epic Games je ugasio servere na nekoliko sati. Međutim, igrači će imati priliku da se vrate u akciju sa novom sezonom već danas.

 

Kako se vama dopao Galactus event?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA